5 feiten waarom een bikini belangrijker is dan lingerie!

 

rose pink

                                        5 feiten waarom een bikini belangrijker is dan lingerie!

 

Officieel komt de zomer nu wel erg dichtbij, nu maar hopen dat we dit ook gaan terug zien in de weerberichten. In de tussentijd heb je nog eventjes om een leuke bikini voor jezelf te scoren. Want een bikini is toch eigenlijk wel je belangrijkste aankoop van de zomer. Of voor de dames die niet kunnen kiezen, belangrijkste aankopen ;-)!

Waarom is een bikini nou eigenlijk zo belangrijk? Wij van Fringed zetten voor jou 5 feiten op een rijtje. Kan je die ook mooi even onder de neus van je moeder of misschien wel vriend of manlief duwen als ze een opmerking hebben over je koopgedrag!

Daar komen ze:

1–>Je bh wordt alleen door jou, je geliefde (of eventuele andere lovers) gezien. Oké en misschien die ene keer dat je naar de huisarts gaat. Maar denk eens aan al die keren dat anderen jou gaan zien in je bikini…Je bikini wordt door wel door honderden misschien wel duizenden (ligt eraan hoe vaak je in bikini loopt) mensen aanschouwd. Misschien toch maar even ervoor zorgen dat je een mooi exemplaar uitkiest (of exemplaren).

2–> Je bikini is het enige wat je aan hebt. Als je een keer een iets mindere florissante bh aan hebt is er geen haan die er naar kraait. En ook al zouden ze die een keer te zien krijgen, je gaat er toch zeker geen hele dag in rond lopen paraderen. In je bikini doe je dit wel dus zorg ervoor dat je een leuke hippe trendy bikini kiest. (En het liefst ook niet eentje die het halve strand al draagt).

3–> Je draagt hem elke dag! (tenzij het slecht weer is maar daar denken we maar even niet aan). Ga je lekker op vakantie naar een warm oord, dan heb je natuurlijk niets anders nodig dan je bikini…zeker kies je dan een leuke uit.

4–>Denk even aan al die selfies…of nou ja de foto’s natuurlijk. Wie wil er nou niet goed uitzien op de foto. Zeker in deze tijd waarin Instagram, facebook en iedere vorm van social media bij de dagelijkse bezigheden hoort.

5–> last but not least, in de winter spendeer je je halve salaris aan dikke winterkleding, laagjes over laagjes. In de zomer is dit helemaal niet nodig. Investeer gewoon in een leuke bikini (of meerdere) en zelfs dan geef je nog niet eens zoveel geld uit. Je kan dus best drie leuke bikini’s kopen i.p.v 1 dure bh :-P.

En nu lekker shoppen meiden…..

Enjoy the summer!!!!!

 

Even een grappig plaatje die we tegenkwamen op het web…

IMG_9664

Weetjes, acties en voordeeltjes!

Schrijf je in voor de Fringed nieuwsbrief!
(95x gelezen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.