Afvallen voor je bikini-ready-body? Let dan hierop!

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is voor bikini’s! Wil jij ook een paar kilo afvallen om weer te kunnen schitteren op het strand en aan het water? Dan is dit artikel wat je absoluut moet lezen!

moeVeel meiden die willen afvallen gaan minder eten en er worden maaltijden overgeslagen, maar dit werkt contraproductief. Je lichaam moet wennen aan het voedingspatroon en daarom is niet goed als je plotseling minder gaat eten, doe dit beter in stappen. Vaak wordt je moe en heb je weinig energie omdat je lichaam zo weinig voedingstoffen binnenkrijgt. Ook kun je hier ziek door worden, haaruitval krijgen en niet goed kunnen slapen. Daarom is het een goed idee om bij het afvallen bepaalde voedingssupplementen in te nemen, zo kan je minder eten en toch nog de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen!

Voedingssupplementen als aanvulling op het dieet

Voedingssupplementen zijn gezonde voedingsstoffen die je naast de maaltijden inneemt. Hier zitten bioactieve stoffen, vitamines of mineralen in, ook kan het zijn dat er een mix van inzit. Deze stoffen zijn goed voor de bouw van je lichaam en de versterking van de botten, ideaal dus als je gezond wil leven. Vitamines zijn goed voor de groei van het lichaam en geven je energie. Mineralen zorgen ervoor dat je lichaam goed kan functioneren en is van belang bij de werking van hormonen. Ook zijn er verschillende bioactieve stoffen zoals voedingsvezels en antioxidanten. Een antioxidant zorgt ervoor dat de stofwisseling goed verloopt en er geen schadelijke stoffen vrijkomen in het lichaam. Het lichaam van de mens kan wel zonder bioactieve stoffen, maar niet zonder vitamines en mineralen. Op deze website is er een enorm aanbod voedingssupplementen beschikbaar.

Al deze stoffen zitten van nature in ons voedsel, maar tegenwoordig steeds minder. Dit komt onder andere door verarming van de landbouwgronden en gebruik van verarmde gewassen. Het is tegenwoordig dus geen overbodige luxe meer om voedingssupplementen te gebruiken naast je normale voeding en dus al helemaal als je op dieet bent.

Deze voedingssupplementen moet je echt nemen!

De belangrijkste voedingssupplementen zijn de multivitaminen en omega 3. De multivitamine bevat een groot aantal verschillende vitamines en mineralen. Er zijn bijvoorbeeld ook speciale multivitamines beschikbaar voor mensen op dieet. Deze bevatten dan een speciale samenstelling zodat je niks tekort komt en zelfs het afvallen kunt versnellen. Ook bestaan er multivitamines speciaal voor vegetariers. Bepaal dus eerst in welke groep je valt, voordat je een multivitamine koopt.

bikini readyOok zijn de visoliecapsules razend populair. Niet zonder reden, want in visoliecapsules zitten de omega 3 vetzuren en deze heeft ons lichaam hard nodig, want deze wordt niet zelf aangemaakt. Deze omega 3 vetzuren zijn ontzettend belangrijk bij het opbouwen van een gezond zenuwstelsel en het gezond houden van huid en haar. Als je te weinig omega 3 vetzuren binnenkrijgt, dan wordt je haar dof en je huid kan eerder schilferen. Ook werken je hersenen dan niet optimaal, wat slecht is voor je schoolprestaties. Ook helpt de visoliecapsule bij het afvallen, want capsules verbeteren de stofwisseling, hierdoor kan het vet minder snel worden opgeslagen en breekt het vet eerder af, ideaal toch!

Normale visoliecapsules kan je hier kopen en zijn niet duur, het enige nadeel is dat ze gewonnen worden uit vis en dat is slecht voor de visstanden en het milieu. Gelukkig is er tegenwoordig ook een vegetarisch alternatief voor visolie. De Opti3 omega3 wordt gewonnen uit algen. Dit zijn dezelfde omega 3 vetzuren, maar dan gekweekt uit algen, dus 100% vegetarisch. Hier hoeft dus geen vis voor te sterven, daarnaast bevatten deze capsules 2x zoveel omega 3, dus krachtiger!

Waar moet je nog meer op letten?

Als je op dieet bent zijn voedingssupplementen dus een echte must. Maar daarnaast versnelt een goed trainingsprogramma je resultaten dramatisch. Stap niet in de ‘cardio valkuil’. Dus dat je alleen gaat hardlopen of fietsen om je calorien te verbranden. Dat werkt haast niet! Kies in plaats daarvan voor krachttraining en interval-cardio training. Als je niet weet wat je moet doen of hoe je dit aan moet pakken. Er bestaan complete en kant-en-klare training, voeding en supplementenschema’s voor effectief afvallen, voor zowel mannen als vrouwen.

En als je body dan bikini-ready is, kies dan nog even een leuke bikini uit in onze shop 🙂

 

 

Weetjes, acties en voordeeltjes!

Schrijf je in voor de Fringed nieuwsbrief!
(37x gelezen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.