Fringed heeft last van Oranjekoorts!

Jaaaa nog maar een weekje en dan is het zover; KONINGSDAG. Wat wij op die dag vieren hoeven we jullie natuurlijk niet uit te leggen. Veel Hollanders houden wel van een feestje en dus is ook koningsdag een reden om eens even lekker helemaal uit je bol te gaan.

Verschillende activiteiten, festivals, markten worden er door heel Nederland georganiseerd. Maar waar kies je dan voor? Misschien heb je wel kaartje weten te bemachtigen voor een super gaaf feest of sta je te chillen in een park ergens in de stad. Of misschien heb je helemaal nog niet bedacht wat je gaat doen (even afwachten hoe erg je kater is van de avond ervoor).

Één ding is zeker je gaat gekleed in iets oranjes!! Of nou ja misschien niet geheel maar wie koningsdag gaat vieren ontkomt er niet aan. De dresscode voor de dag (en of avond) is ORANJE. Rood wit en blauw zijn natuurlijk ook toegestaan 😉

Wij van fringed hebben een leuke actie bedacht en op alle artikelen in onze collecte waar de kleur oranje in voorkomt tijdelijk in prijs verlaagd! Maar liefst 27 procent korting krijg je op je oranje bestelling deze week (korting is er al af gehaald). Verschillende bikini’s maar ook een omslagdoek in de kleur oranje hebben wij in onze collectie.

collage

Heb jij je outfit al klaar liggen of wacht je de weersvoorspelling nog even af? Helaas hebben wij gehoord dat Koningsdag 2016 wat fris gaat worden… Je kan natuurlijk altijd nog besluiten om koningsdag met je billen op een tropische eiland te vieren in je oranje bikini van Fringed 😉 boek je gewoon een last-minute!

Have fun!!!

Weetjes, acties en voordeeltjes!

Schrijf je in voor de Fringed nieuwsbrief!
(62x gelezen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.