Glamoureuze activiteiten na een dag aan het strand

Soms zijn we zo bezig met het plannen van onze volgende looks voor het strand, dat de avonden erbij inschieten. Dus waarom niet vooruitplannen met enkele van deze fantastische avond-looks passend bij het strand, samen met een aantal luxueuze activiteiten om ervan te genieten?

woman-570883_960_720

Looks

Als we eenmaal onze bikini’s hebben uitgedaan, is er niets beter dan je te hullen in een fijne los vallende jurk die volledig gebruik maakt van de Boheemse trend van kwastjes en franjes. Websites als The Bohemian Girl staan boordevol met prachtige zomerse jurkjes die perfect zullen staan bij je volgende pool-party.

Het beste aan deze looks is dat ze optimaal gebruik maken van ongewone texturen en stijlen om een unieke look aan zelfs de meest veeleisende smaken te geven.

Make up en sieraden

Voor wat betreft je make-up, je ogen zwoel houden met een touch van diepzwarte mascara is een goede manier om de luxe zomer te omarmen, gebruik alleen niet te veel in de hitte van de zomerzon! Maak je look helemaal af met wat eigenzinnige sieraden met tribal motiefjes, en heb je een stijl die de perfecte combinatie is van relaxed en subtiel glamoureus.

Entertainment

Als entertainment voor de avond, is er niets waarmee je beter tot rust komt dan met een paar chique cocktails die een vleugje rafinnement brengen terwijl het feestje op gang komt. Het beste aan deze cocktail recepten is dat je ze met wat creativiteit allemaal alcoholvrij zou kunnen maken. Niets is tenslotte erger voor je licht zonverbrande huid dan uitdroging!

Alternatieven voor uitgaan?

Maar wat te doen als je helemaal ontspannen bent en er klaar voor zit, maar nergens hebt om naartoe te gaan? Gelukkig heeft OnlineCasinosNederland.nl luxe roulette spellen die je op je smartphone of tablet kunt spelen, de perfecte manier om wat decadentie van een nacht in Monte Carlo te voelen, zonder de onnodige uitgaven!

Qua muziekkeuze voor deze extravagante chill-avond, zullen de deephouse klanken van Ibiza zeker een eigentijds vleugje glamour geven. Gelukkig is Spotify het aangewezen medium waar je altijd meer dan genoeg playlists kunt vinden om je de hele nacht door te helpen.

Zoals we allemaal weten, is het beste aan zomernachten extra lang opblijven om de ochtendschemer te verwelkomen. En met meer dan genoeg spellen, zomermode en geweldige muziek om je op de been te houden, wordt het een magisch seizoen!

Weetjes, acties en voordeeltjes!

Schrijf je in voor de Fringed nieuwsbrief!
(34x gelezen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.