High neck bikini één van dé trends van 2016!

 

In sommige streken is de ‘mei’ vakantie al begonnen, anderen moeten nog een weekje wachten. Bij vakantie denken wij aan heerlijk uitrusten, chillen en misschien wel OP vakantie. Hoe heerlijk is dat..Als je op vakantie gaat heb je zeker een nieuwe bikini nodig minstens één, want een vrouw kan nu eenmaal niet teren op maar één bikini.

Nu de eerste lekkere dagen in Nederland geweest zijn en het mindere weer zich laat zien zijn we allemaal opeens wel heel erg toe aan die zomer. Want waar blijft dat lekkere weer eigenlijk?? Maar goed in Nederland weet je het maar nooit en kan het weer zomaar opeens omslaan. Dus je kan maar beter alvast goed voorbereid zijn en je alvast een beetje oriënteren op de badmode van dit jaar.

Één van de meest opvallende en nieuwe trend van dit jaar laten we je vandaag zien. Dit is namelijk de high neck bikini! Op de catwalk zien we steeds meer topjes die het lichaam iets meer verhullen. Dat wil zeggen de borsten, nek en hals zoals je bij een high neck bikini ziet. Het kan ook juist de andere kant op en dan komen we bij de cropped top bikini, waarbij de buik een klein stukje wordt bedekt zonder dat je de hoeveelheid stof hebt van een tankini.

DSC00964

High neck Denimlook DSC00957

High neck all over print zwart/wit

High Neck bikini’s zijn een musthave voor stoere beachgirls. Waarom zou je voor deze look gaan? High neck bikini’s zijn zo allround dat ze handig zijn voor de actieve meiden onder ons, dus hou je van zwemmen, surfen, joggen dan is deze bikini echt iets voor jou. De bikini zal je zeker een goed en comfortabel gevoel geven. Mocht je liever lekker lui op het strand willen liggen is dit natuurlijk ook de perfecte bikini voor een trendy look. En weet je zeker dat je ligt te shinen zelfs met je ogen dicht. De denimbikini is geïnspireerd op de mode van de jaren 90.

Ben je enthousiast geworden? Dat is mooi want wij verkopen deze bikini’s! Kijk nu snel op onze website en bestel nog voordat de zon begint te schijnen…of je vliegtuig vertrekt. Check the high neck bikini denim en de High neck bikini zwart wit.

12950207_1723870847884266_820709124_n

Weetjes, acties en voordeeltjes!

Schrijf je in voor de Fringed nieuwsbrief!
(318x gelezen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.