Top 3 uitjes in je bikini tijdens de winter

Brrr…het is maar koud buiten. De regen, sneeuw en lage temperaturen doen nog niet echt denken aan je bikini. Toch zijn er genoeg redenen om je bikini alvast uit die lange winterslaap te halen. Want ook nu kun je super toffe dingen doen in je bikini, zelfs als de temperaturen buiten zakken tot onder het vriespunt. Benieuwd wat? Wij geven de drie leukste uitjes in bikini.

1. Dagje sauna: Feeling hot hot hot!

sauna relaxing bikiniHoe lekker is het om even helemaal bij te komen in temperaturen die minimaal subtropisch zijn? Heerlijk toch! Tijdens de winter kan dat alleen in de sauna, waar de thermometer al snel tot zelfs 95 graden kan stijgen. Niet alleen de temperatuur is een stuk aangenamer dan de kou van buiten, ook de rustgevende omgeving is top. Zeker wanneer je last hebt van een winterdipje. Dit uitje plan je samen met een vriendin, zus of moeder, zodat je ook nog heerlijk bij kunt kletsen over fijne vrouwendingen. En het allerleukste: je mag eindelijk de hele dag je bikini aan! Een paar toffe slippers en hippe badjas erbij en jij en je bikini zullen stralen. Als dat geen fantastische dag in je bikini wordt!

2. Spetteren in een subtropisch zwembad

Een dagje zwemmen kan gelukkig het hele jaar door. In een subtropisch zwembad is dat ook in de winter zeker niet onaangenaam. Dit uitje is ideaal als je er met je familie op uit wilt. Bijvoorbeeld met je schattige neefjes, nichtje, zusje, broertje of eigen kids. Zij zullen het waterplezier fantastisch vinden en jij hebt een goede reden om de show te stelen in je bikini.

3. Een ticket naar de zon

subtropical bikiniAls je budget voor een uitstapje in bikini iets hoger ligt, zouden wij het wel weten. Boek een ticket naar de zon! En nee, dat betekent niet dat je gelijk het vliegtuig naar Curaçao, Bali of de Malediven moet nemen. Ook binnen Europa laat de zon zich al op verschillende plekken zien. Bijvoorbeeld op de Canarische Eilanden zijn de temperaturen in maart al behoorlijk aangenaam en heb je best kans dat jij in je bikini over de boulevard kunt paraderen. Als dat nog te fris is, trek je er een mooie pareo overheen, of kruip je lekker weg onder een terrasheater. Je kunt in ieder geval genieten van zon, zee en strand!

Geen budget voor bovenstaande tips? Dan zit er maar 1 ding op: verwarming omhoog, cocktail erbij, zomerhits aan en jij kunt gewoon lekker binnen chillen in je bikini!

En tja, als je dan toch een reden hebt om je bikini weer aan te trekken, wordt het natuurlijk ook tijd om alvast een nieuwe bikini te scoren. En dat is best leuk shoppen nu de meeste shops nog bikini sale houden. Mocht daar niets tussen zitten, dan ben jij een van de eersten die alvast een kijkje kan nemen tussen de nieuwe collectie, want die komt er in maart als snel aan. Leuk shoppen toch?

Ps.: Bekijk ook even de sale items op fringed.nl!

Weetjes, acties en voordeeltjes!

Schrijf je in voor de Fringed nieuwsbrief!
(221x gelezen)
Comments (2)
  1. Merel 27 February 2017
  2. Amsterdam 7 June 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.