Waarom chillen op een badhanddoek veel leuker is dan een terrasje pakken!

Hoeraaa vandaag is de Lente begonnen en daarmee beginnen ook de lentekriebels. Direct denkt iedereen aan lekker weer en als het zonnetje even tevoorschijn komt gaan veel mensen de deur uit om de eerste zonnestralen in zich op te nemen.

In veel steden zitten de terrasjes vol zodra de zon zich laat zien. Dit kan behoorlijk teleurstellend zijn als je graag de zon in duikt maar na 3 uur nog geen plekje op een terrasje hebt kunnen vinden (zonder slaande ruzie te krijgen met je mede terrasgangers).

Niet getreurd want wij hebben de oplossing; ga het park in (of het strand op)! Chillen in het park is veelal favoriet in de grote steden met name bij jonge mensen, maar ook bij gezinnen want wat is er nou fijner dan met je vrienden of kinderen het park in te duiken en daar een heerlijk dagje door te brengen in de buitenlucht. (Mocht je dicht bij het strand wonen dan is daar heengaan natuurlijk ook een super fijne optie).

IMG_7693Wij zetten een paar voordelen voor je op een rij;

  1. Het is goedkoop! Je kan namelijk zelf je fles wijn, frisdank en iets lekkers om te snacken meenemen. Hierdoor hou je dan weer meer geld over voor die leuke bikini, zonnebril of leuke jurkje die ervoor zorgen dat je er top uitziet tijdens je dagje park.
  2. Iedereen kan aanschuiven genoeg ruimte, dus nodig al je vrienden uit. Niemand die zeurt dat je niet met je stoel over de lijn mag gaan omdat anders de gemeente gaat klagen (echt dit gebeurd in veel steden).
  3. Ongegeneerd de hele dag (gratis) mensen kijken..Need I say more?!
  4. Als het nog niet zo warm is neem je gewoon een extra kleedje mee om onder te kruipen. Is ook nog super romantisch om met je lover of date te doen. Ik bedoel tegen elkaar aankruipen omdat het eigenlijk toch nog best wel fris is buiten maakt het dan een stuk aangenamer.
  5. Je kan gewoon in je bikini gaan zitten (in de zomer dan) zonder dat iemand je gek aankijkt. Wat betekent dat je overal bruin wordt en je niet aan het einde van de dag een afdruk van je hemdje op je lijf hebt.
  6. Je kan zelfs je eigen muziekje uitkiezen, oké er zijn grenzen volume 20 is misschien iets teveel van het goede maar zachtjes je eigen lekkere muziekje aanzetten moet kunnen toch.
  7. Wist je dat je zelfs in veel parken je eigen BBQ mee mag nemen? Heerlijk genieten van je stukjes vlees die op de BBQ gaar wordt terwijl je vriendin een stukje stokbrood voor je smeert..Life is good.
  8. Last but not least….Je kunt eindelijk je mega gave ronde handdoek meenemen waarop iedereen jou kan zien stralen. Hiermee maak je zeker de blitst hij is niet alleen leuk maar ook gewoon super handig, lekker groot dus plaats genoeg om samen met je lief een dagje knus door te brengen. Of om gewoon met je beste vriendin de nieuwste roddels door te nemen.

Wil jij ook zo’n gave badhanddoek? Mail dan nu naar info@fringed.nl en doe een pre-order, dan krijg je ook nog eens 10 euro korting. Je betaalt dan geen 59,95 maar 49,95! Wees er snel bij en zorg ervoor dat jij er mooi bij kunt liggen zodra de zon zich een keertje laat zien.

IMG_7694

Weetjes, acties en voordeeltjes!

Schrijf je in voor de Fringed nieuwsbrief!
(115x gelezen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.